Vårt mål är att hjälpa människor som flyttar till en ny stad efter nya möjligheter. Vi hjälper dem att känna sig hemtrevlig och att höra till det lokala samhället.

VISION

Choose Your Future började sitt verksamhet som en frivillig organisation som sysslade med att hjälpa asylsökande. Sedan expanderades organisationen till ett företag i maj 2016.

Vårt mission är att underlätta människornas, för exempel asylsökandes och stundernas, känslor för att känna sig hemma i deras ny stad. Vårt vision är en enhetlig samhälle där människorna värderar varandras olikheter.

 

HISTORIA

Choose Your Future vann tävlingen ”Facebook Global Digital Challenge” organiserat av Facebook och utrikesdepartmentet av USA i Washington i början av 2016. I tävlingen det fanns med 45 internationella universiteter.

Vinsten av tävlingen och det positiva feedback inspirerade oss att fortsätta som ett företag. Efter det har vårt mobilservice presenterats för exempel i FN:s generalförsamling i New York. AACSB valde också vårt uppgörelse till listan: ”Innovations that inspire” utom över 300 innovationer.

 

SERVICE

Lätt och snabb mobilservice för att ta reda om ditt nya hemstad och att hitta nya intressanta evenemang och kompisar.

Vårt service består av tre olika elementer:

  1. Vanlig information om staden lämpligt till målgruppen
  2. Evenemang lämpliga för att lära känna nya människor
  3. Kartor för att lära känna staden och markera sina favoritplats.