Päivitetty: 25.7.2018

My mobile tutor -palvelua käyttämällä hyväksyt tämän tietosuojaselosteen. Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää ajoittain ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki muutokset tulevat voimaan heti. Ajantasaisen tietosuojaselosteen löydät mobiilisovelluksen Profiili-osiosta. Palvelua käyttämällä hyväksyt tämän tietosuojaselosteen.

1. Rekisterinpitäjä

CYF Digital Services, Choose Your Future
SparkUp, Tykistökatu 4 B
20520 Turku
Y-tunnus 2761064-2
info@cyf.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Soile Puranen
Kehityspäällikkö
CYF Digital Services
soile@cyf.fi
040 513 5545

3. Rekisterin nimi

My mobile tutor -käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste

• rekisteröidyn suostumus

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään seuraaviin tarkoituksiin:
• Käyttäjän kirjautuminen palveluun
• Palveluun liittyvä viestintä (esim. tutkimustarkoituksiin)

Palvelimen henkilötietolokia käytetään seuraaviin tarkoituksiin:
• Palvelimen ja verkon kuormituksen tarkastelu
• Palvelun kehittäminen, parantaminen ja väärinkäytösten selvittäminen
• Palvelua koskeva analysointi

6. Rekisterin tietosisältö

Seuraavat tiedot tallennetaan HAKA-kirjautumisprosessin yhteydessä:
• Etunimi ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
Mikäli kieltäydyt antamasta meille pyydettyjä henkilötietoja, et valitettavasti pysty käyttämään palveluamme.

7. Henkilökohtaisten tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään kuluvan lukuvuoden ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan.

8. Säännönmukaiset tietolähteet

  1. Käyttäjän rekisteröityminen
  2. Käyttäjän tuottama sisältö palvelussa

9. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötiedot pysyvät CYF Digital Services -yrityksen ja partneriorganisaatioiden välillä, eikä niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan käyttää tietojen analysointiin ja raportointiin sellaisessa muodossa, jonka perusteella yksittäisiä käyttäjiä ei voida tunnistaa. Mikäli käyttäjä tuottaa palveluun sopimatonta tai laitonta tietoa, voidaan henkilötietoja käyttää asian selvittämiseen.

10. Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoliikenneyhteys on SSL-suojattu. Palvelussa käyttäjät tunnistetaan ja palveluun tallennettuihin tietoihin on käyttöoikeudet vain määrätyillä henkilöillä.

Pyrimme suojaamaan kaikki henkilötiedot parhaamme mukaan, mutta emme voi taata aukotonta suojausta. Mahdollisen tietovuodon sattuessa otamme yhteyttä viranomaisiin ja informoimme henkilöitä, joita tietovuoto koskee.

12. Palvelun käyttäjän oikeudet

Palvelun käyttäjänä sinulle on oikeus pyytää tietojen oikaiseminen, käsittelyn rajoittaminen, oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä, oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen ja oikeus tehdä valitus Tietosuojavaltuutetulle.

Mikäli haluat tarkastaa tai korjata rekisterissämme olevia itseäsi koskevia tietoja, ota yhteyttä yhteyshenkilöön. Huomioithan, että velvollisuutemme on tarkistaa henkilöllisyytesi ennen tietojen luovuttamista.